Ontdek PLUS

Remke Vos

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remke Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remke Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben mijn opleiding MWD begonnen op het vasteland.

  Ik ben mijn opleiding MWD begonnen op het vasteland. Tamara,Mascha drie-eenheid. We kregen veel PGO en projecten. Erg leuk maar ook af en toe strontvervelend. Ik heb hele leuk herinneringen aan Pauline, Henk en eigenlijk ook de andere docenten. Een reunie zou wel leuk zijn...

  Ichthus hogeschool, 1997

  Ik heb een leuke tijd gehad (helaas maar twee jaar)op deze school, alleen heette het toen ik er zat Haagland.

  Ik heb een leuke tijd gehad (helaas maar twee jaar)op deze school, alleen heette het toen ik er zat Haagland. Ik heb hier de opleiding Havo/MBO gedaan en ben hier ook geslaagd. Het leuke van deze school was dat je niet meer als een kind behandeld werd zoals ik dat van mijn vorige school gewend was. Ik heb bijzonder leuke herinneringen aan Edda, meneer Visser, Hans Hoefnagel en Marjolein Bouw. Een goede vriendin die ik aan deze school heb overgehouden is Margot. Verder zie of spreek ik eigenlijk niemand meer.

  Beatrix school, 1995

  Juffrouw Beppie, Joke, Tineke dat waren de liefste.

  Juffrouw Beppie, Joke, Tineke dat waren de liefste. Guido was de engste. Samen met Leonie heb ik toch een hoop meegemaakt op deze school. Tamara v.T. is nog steeds mijn beste vriendin. Demusical in Groep 8 was erg leuk. Jammer dat we meester Harry maar zo kort hebben meegmaakt.

  Kardinaal Alfrink, 1982