Ontdek PLUS

Remco Warlicht

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remco Warlicht en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remco Warlicht heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het heette toen nog gewoon Nijenrode.

  Het heette toen nog gewoon Nijenrode. Snap nog steeds niet dat zy dat zo nodig moest wyzigen

  Nyenrode Business Universiteit, 1982

  Alleen examenjaar hier gedaan.

  Alleen examenjaar hier gedaan. Herinner me niet zoveel meer, vooral omdat ik een voor de school afwijkend vakkenpakket had, waardoor ik niet echt in één klas zat, maar bij elk vak weer anderen in de klas had. Herinner me een Rob en Elisabeth, die zo mogelijk nog minder opletten dan ik, en bij economie een Leidschendammer op de bank voor me, met wie ik als Voorburger altijd samen kankerde over alle import uit Amsterdam. Oja, en geslaagd voor mondeling Frans omdat ik danwel niks wist van de literatuur, maar daar in zeer goed Frans over kon vertellen!

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1981

  Erg veel gelachen, veel kattekwaad uitgehaald, maar wat een waardeloze school was dit eigenlijk! Ik heb hier zo weinig gedaan, nergens zulke slechte cijfers gehaald, maar je mocht toch over!.

  Erg veel gelachen, veel kattekwaad uitgehaald, maar wat een waardeloze school was dit eigenlijk! Ik heb hier zo weinig gedaan, nergens zulke slechte cijfers gehaald, maar je mocht toch over!

  Wageningsch Lyceum, 1978