Ontdek PLUS

Reina Venema

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Reina Venema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Reina Venema heeft 7 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat ik me kan herinneren van deze schooltijd is.

  wat ik me kan herinneren van deze schooltijd is.... natuurlijk de schooltandarts.Er kwam dan een bus voor de school te staan en dan werden we één voor één naar binnen geroepen. we hebben eerst langs de dijk vlak bij de comeniusstraat gezeten en toen kregen we een nieuwe school aan de comeniusstraat zelf. wat me nu ook nog te binnen schiet is dat vieze schoolmelk wat moest ontdooien bij de kachel en wat dan niet meer smaakte. Verder kan ik mij nog wel wat namen herinneren zoals mieke buddelmeijer, mia spraakman, jacqeline ?, annelies? . Verder herinner ik mij nog dat we altijd een bloemententoonstelling hadden op school. Kreeg je altijd een bloembol mee naar huis en moest je die thuis opkweken en tegen die tijd van de tentoonstelling moest je hem weer mee naar school nemen. Dan was er 1 klaslokaal helemaal ingericht en het rook er dan altijd heel lekker.Waar ik me niets van kan herinneren zijn de schoolreisjes, misschien dat anderen mij hier iets over kunnen vertellen. Waarnaar toe en hoe. ik weet dat echt niet meer.Natuurlijk waren er ook nog de schooltuintjes, daar is mijn liefde voor het tuinieren begonnen. Vanuit de school is ook de wandelvereniging opgericht. Ik heb hier een foto van op de site gezet. Erg leuke tijd geweest.

  Prof Johan Huizinga, 1957

  wat ik mij nog kan herinneren is de natuurkundeleraar (zijn naam weet ik niet meer) die altijd tijdens proefwerken met een zonnebril opzat en altijd zijn handen voor zijn ogen hield.

  wat ik mij nog kan herinneren is de natuurkundeleraar (zijn naam weet ik niet meer) die altijd tijdens proefwerken met een zonnebril opzat en altijd zijn handen voor zijn ogen hield. dus werd het weer een onvoldoende omdat je dacht dat hij het spieken niet zou zien.wat mij ook is bijgebleven dat als je straf had je altijd naar de brug moest. mijn liefste herinnering heb ik aan de handwerkjuffrouw mevr. scholten. dat was een heel lief mens. Ik heb op de 3-jarige opleiding gezeten. We kregen ook nog steno. ben ik wel voor geslaagd maar nooit meer gebruikt. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken.

  Dr. A. Plesmanschool, 1963