Ontdek PLUS

Regina Ram

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Regina Ram en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Regina Ram heeft 2 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging in maart 1952 naar de "grote school".

  Ik ging in maart 1952 naar de "grote school". Ik kwam in de eerste klas (1a), want je kon toen nog per half jaar instromen. Later in de vierde klas op een andere school kon dat niet meer en moest ik dat goedmaken door een half jaar over te slaan. Jannie de Vries, het dochtertje van de bovenmeester werd mijn beste vriendin. Ik kwam vaak bij haar en haar vele broers thuis. De oudste heette, geloof ik, Folkert. Een van de andere broers was Bernard, later nog een bekende provo geworden. Ik ging al na een jaar naar een andere lagere school, aangezien wij verhuisden naar een nieuwbouwwijk in Den Haag (Morgenstond). Wat mij opvalt op een klassefoto is dat er gewoon zo'n 40 kinderen in die klas zaten, zonder enige ordeproblemen... En dan nog wel in de eerste klas (de huidige groep 3).

  Weeshuisschool, 1952

  LET OP OUDLEERLINGEN VAN CHR.

  LET OP OUDLEERLINGEN VAN CHR. HBS OVERVOORDE: GA NAAR OVERVOORDE, ZOEK OP WESTHOVENPLEIN, WANT DAAR STAAN DE MEESTE OUDLEERLINGEN VAN ONZE SCHOOL

  chr. lyceum overvoorde, 1958

  LET OP, OUD-LEERLINGEN VAN CHR.

  LET OP, OUD-LEERLINGEN VAN CHR.HBS OVERVOORDE: GA NAAR OVERVOORDE, ZOEK EVENTUEEL OP WESTHOVENPLEIN, WANT DAAR STAAN ECHT DE MEESTE OUDLEERLINGEN VAN ONZE SCHOOL EN NIET HIER!

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1958