Ontdek PLUS

Raymond Wenting / Piccirillo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Wenting / Piccirillo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raymond Wenting / Piccirillo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me weinig herinneren van deze school.

  Ik kan me weinig herinneren van deze school. Namen ? Guus.?.. Ik zal eens een foto opzoeken. Misschien spreekt helpt dat.

  Heymansschool, 1975

  Leraren zoals mevr.

  Leraren zoals mevr. Donk en Lensen zijn namen die ik me kan herinneren. Na het lezen van een paar namen komt e.e.a. weer naar boven. Vera vd Hurk, Irma vd Zouw,Eddy Burgemeester, John Koenders, Christa, Sonja van Dijk, Chris Stinkens zijn ineens weer bekende namen en gezichten. Heeft er iemand een klassefoto? In de derde klas ben ik verhuizen naar Maarssenbroek en al snel in Maarssen naar school.

  Gerrit Aafjes Mavo, 1975

  Leerlingen: Rene Buitenhuis, Alfons, hans de Kruiff.

  Leerlingen: Rene Buitenhuis, Alfons, hans de Kruiff. Buiten de heer van Arkel en Nannekan kan me zo geen namen herinneren. Wel herinner ik me "Poot" de snoep(kruideniers)winkel aan de overkant van de school. Misschien kan iemand me op weg helpen.

  OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuw..., 1969