Ontdek PLUS

Randy Schilling

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Randy Schilling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Randy Schilling heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school had in mijn tijd een ander naam Henricus School'.

  De school had in mijn tijd een ander naam Henricus School'.. een erg strenge school de leraren sloegen je als je vervelend was. Mijn broer André vertelde me dat hij met de aanwijsstok werd geslagen als de leraar dat nodig vond. Verder herinner ik me nog dat we voor de poort moesten wachten totdat deze geopend werd, daarna voordat de lessen begonnen moesten we per klas in rijen staan. Een strenge school en ben blij dat mijn ouders snel besloten te verhuizen.. weg uit de 'Ghetto' van Eindhoven.. de Bennekel dus... Gymles was vlak bij de school moesten we buiten de school om naar toe, ik kan me nog herinneren dat er iemand door het rooster was gezakt bij de ingang..

  De Kameleon(voorheen Hendri..., 1972

  Een school waar ik achter kwam dat de electrotechniek niet mijn roeping was :-).

  Een school waar ik achter kwam dat de electrotechniek niet mijn roeping was :-)

  KMBO (voorheen 2e LTS), 1982

  AANMELDER VAN DEZE SCHOOL OP SCHOOLBANK *******! 1x in de week Volleybal van een leraar die ook Nederlands gaf ben alleen zijn naam vergeten.

  AANMELDER VAN DEZE SCHOOL OP SCHOOLBANK *******! 1x in de week Volleybal van een leraar die ook Nederlands gaf ben alleen zijn naam vergeten. Mevr. Kraakman was onze klassedocent. Leuke schooltijd. De fietsenstalling vond ik een ellende om met mijn MT50 brommertje naar beneden en boven te rijden. Rene de Kundert zat bij me in de Klas en Fran Nabuurs en Harry van Turnhout allen meegkomen vanuit de 3de LTS.

  Technisch lyceum Eindhoven ..., 1982