Rachelle Advocaat

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rachelle Advocaat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rachelle Advocaat heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het enige wat ik weet is dat ik twee jaar bij Juffrouw Taal in de klas zat.

  Het enige wat ik weet is dat ik twee jaar bij Juffrouw Taal in de klas zat. En als vriendinnetje Nathalie Kulk had. En dat we bij een toneelstukje van school als vlindertjes verkleed waren.

  Prinses Beatrix kleuterschool, 1977

  Mevrouw Grotenhuis voor Engels en Geschiedenis die elle lange verhalen kon vertellen over egypte.

  Mevrouw Grotenhuis voor Engels en Geschiedenis die elle lange verhalen kon vertellen over egypte. Dhr Van Klaveren voor Biologie en Scheikunde. Hij liet altijd de kasten waar de proefwerken in stonden open staan in de pauze. Altijd handig als je niet geleerd had!! Dhr Lugtenburg voor Economie en Wiskunde. Aardige man. Ik ging voor namelijk met Jeanette Bal om en Ingrid Korving. EN ook nog een van de favoriete leraresse was Coby voor tekenen en handenarbeit. Een menig feestje is er bij haar gegeven thuis!

  Chr. Mavo Savornin Lohman, 1985

  lERAREN.

  lERAREN. jUFFROUW OOR. sONJA nOYA. PRICILLA WIJNGAARDEN. ELS JELSMA. KEES LASSCHE (DE ERGSTE LERAAR ALLERTIJDEN) JAN OVERMEER. CAMILLE KOEMAN EN SYLVIA DE RIJK. Ik ging veel met Michelle Gebrandts om. En Mariska ik zat inderdaad bij jou op ballet. (ik zag je laatst nog in de Paap). Ik zat in de klas bij: Saskia Alberda, Sieneke Vingerling, Kiki Demeline, Fouzia Shamsi, Marcel van Zetten, Marco Wolters, Mathieu de Bas, Donny Ernensen, Marcel Passchier, Nathalie Kulk, Ginette Tellier, Linda Groen, Marjolein van Bezouwen, Michelle Gerbrandts, Rivanny Kasnawi, Jochem Jongsma, Laura Luier, Angelique Cock, Iris Koning, Babiche Kettenis, Remco IJspelder, Cile de Ferante. Ik zal er ongetwijfeld nog een paar vergeten zij. Was een hele leuke klas. Kan me nog herinneren dat bijna iedereen na de eind musical huilend de gymzaal uit kwam. Want het was toch best eng om na 6 jaar naar de hogeschool te gaan.. hahaha Kortom een hele leuke school met leuke herinneringen.

  Het Volle Leven, 1979