Ontdek PLUS

R Jonkman-Van Dijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van R Jonkman-Van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  R Jonkman-Van Dijk heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan deze school heb ik goede herinneringen en hier heb ik ook mijn eerste grote liefde ontmoet.

  Aan deze school heb ik goede herinneringen en hier heb ik ook mijn eerste grote liefde ontmoet. Het was wel een overgang, van een dorpsschool naar de stad, hele dagen van huis. Eén van de leraren was gelijk met ons naar deze school gegaan, dhr Van Eijsden, dat was vertrouwd.Ik heb hier een fijne tijd gehad. Verder was de reis naar Spa in België onvergetelijk, daar ben ik verliefd geworden op het vriendje dat ik de verdere schooltijd gehouden heb en die heb ik nu weer ontmoet, na 41 jaar, d.m.v schoolbank.nl. Dat was heel bijzonder!

  Openbare MAVO / MULO, 1958