Ontdek PLUS

pieter ypma

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van pieter ypma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  pieter ypma heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Pieter Ypma Ik zat geloof ik niet op deze school, maar wel later op de MULO en daar ken ik o.

  Pieter Ypma Ik zat geloof ik niet op deze school, maar wel later op de MULO en daar ken ik o.a. Bert Schuite (volleybalteam) Hij woonde toen op de Raamweg ? Graag wil ik wel met hem in contakt komen **************** home punt nederland

  Oranje Nassauschool Basis, 1956

  Ik, Pieter Ypma, heb op deze school gezeten.

  Ik, Pieter Ypma, heb op deze school gezeten. Veel kan ik mij daar niet van herinneren. Wel nog dat er volgens mij een witte streep over het plein was getrokken, aan de ene kant wij en de andere kant de openbare. Na deze school "schoven"we op naar de van de Bruggeschool ? Wie zat ook op de Terpstraschool.??

  Mr. J. Terpstraschool, 1958

  Mijn naam is Pieter Ypma.

  Mijn naam is Pieter Ypma. De hr. Kranendonk kan ik nog herinneren vooral omdat wij die steeds zo moesten pesten. Nu heb ik natuurlijk spijt van. Tijdens het bidden moest hij vaak huilen daarom. Ook een hr. Walraven ? herinner ik mij nog. Het ergste wat mij is overkomen daar, is dat ik een VW Kever ( van Kranendonk?) met Simavi stickers beplakt heb, toen hij die eraf wou halen, ging de lak mee. Daarvoor ben ik toen enkele dagen van school getrapt. Ook hadden wij nog een Poolse jongen in de klas. Ik herinner mij ook nog een Cor Rikkoert, die woonde bij de Van Alkemade laan. En natuurlijk Rob Bronsgeest, Gerrit Lips, Frans Motshagen.

  Oranje Nassauschool Mulo, 1962