Ontdek PLUS

piet en toos brox-kersten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van piet en toos brox-kersten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  piet en toos brox-kersten heeft 23 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 3 jaar op de Iemenhof gezeten.

  Ik heb 3 jaar op de Iemenhof gezeten. In de eerste klas bij jufr, v. Dam koken. Balder naaien, Bauman AVO, Panman engels,Kriek zingen.Zo moest je ook weleens een kast schoonmaken en als je mazzel had was het de voorraadkast waar lekker wat uit te eten viel.Ik heb een paar foto's geplaatst, een hoop namen ken ik nog.Anja van Buuren Riet Rinkel Tinie Govaarts zie ik nog weleens. In de verkoopklas heb ik stage gelopen in de Bijenkorf. En heb daar 3 jaar op de parfumerie afdeling gewerkt. leuke tijd gehad.

  Industrieschool voor meisje..., 1959

  cursus mm gedaan.

  cursus mm gedaan

  Hogere school voor scheepsw..., 1964

  juf.

  juf. lagerwerf. pik van dijk mr.siebelink. ik mocht zijn solex naar de fietsenmaker brengen.mocht de motor niet gebruiken!!! wel dus.

  Jan Anthonie Bijloo school, 1951