Ontdek PLUS

Pierre Perigault Monte

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pierre Perigault Monte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pierre Perigault Monte heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een een heerlijke periode was het.

  Wat een een heerlijke periode was het. Leuke klas met hele leuke klasgenoten. Waanzinnige momenten. Leuke leraren. Namen zoals Dini, Polly, Wim, . Klasgenoten: Prisca, Bea, Eleonardo, Uscha, Thea, Gladys, Schoolkampen. Heb de bloemfonteinstraat niet meegemaakt.Toen was de opleiding al aan de Diamanthorst gehuisvestigd. Daarna met z'n allen de applicatie EDOKA gedaan. Toppie opleiding. Daarna Pedagogiek gedaan.

  prof.Ph. Kohnstammschool (K..., 1983

  St.

  St. Jozefschool Leuke school in de Frontstreet. Met de schoolbus (Mister Bell)naar school en wachtend en kijkend wie er afwezig waren. Met zuster Lamberta als hoofd. In de vierde klas,Cul de Sac dependance, met zuster Waltruda. Andere klasgenoten o.a. Ravi, Lester Ben nog twee keren terug geweest. De school staat er nog steeds.

  Maar één jaar op deze school gezeten.

  Maar één jaar op deze school gezeten. Samen met mijn broer Fernando in de vijfde klas en mijn zus Ida in de zesde klas. Daarna zijn we naar Nederland gegaan. Leuke momenten zoals Meester Teitsma die op de St. Rosaweg woonde. De speurtocht rally midden in de nacht richting Crisstoffelberg. Woon thans in Amsterdam en werk als Pedagoog met zeer moeilijk lerende leerlingen. Ik ben met een regelmaat op Curaçao.

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1975