Ontdek PLUS

petra olthof

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petra olthof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petra olthof heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste klas nadat ik de pabo had voltooid.

  Mijn eerste klas nadat ik de pabo had voltooid. Ik moest een maand invallen in groep 6 en dan zou mijn vakantie beginnen. Het was een heftige maand maar ik heb ook heel veel geleerd. Johny Berghuis, Voued Abatoy: grote monden, klein hartje! En wie was ook alweer dat vriendje van Johny met wie hij samen in de vakantie op visite kwam? Ik kreeg een plantje en bloemen! Het briefje dat erbij zat heb ik jaren bewaard maar is tijdens een verhuizing zoek geraakt. Ik ben benieuwd of ik nog bekende leerlingen hier tegen kom?

  Regenboog, De, 1986

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Ik vond de lessen van Elly Rijkers lekker praktijk gericht. Ze had altijd de leukste verhalen over haar eigen ervaringen op een school in de buurt van de Amsterdamse wallen. Yvonne Bais gaf ons gebakjes met het vredesteken er op om ons te stimuleren om mee te lopen in de demonstratie tegen de kern-raketten. Ook kregen we een ei....we moesten er een week voor zorgen alsof het ons kindje was. Zo probeerde ze ons bij te brengen hoe bewerkelijk kinderen zijn ;-)) Even later vlogen de eieren al over en weer over de Leidsevaart. We reden met de bus maar in de laatste jaren had Lydia een auto en mochten we met het hele cluppie met haar mee. Een paar namen uit mijn klas : Ans, Yoka, Annemiek, Annemieke, Karin, Mary, Bernadette, Lydia, Heleen, Regina, Marjolijn, Tineke, Christa, Jeanette Ik ben heel benieuwd wat er van ze geworden is. Laten jullie het weten???

  Kennemer Streekschool, 1982

  Juf Judith was mijn favoriete juf! Wat hadden we een volle klassen.

  Juf Judith was mijn favoriete juf! Wat hadden we een volle klassen. nu ik zelf kleuterjuf ben kijk ik er met bewondering naar (naar de foto's met die groepen van 40 kleuters)....

  Kleuterschool De Zandhaasjes, 1971