Ontdek PLUS

petra nieuwveld

Kent 4 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Amersfoort

  Bekijk het volledige profiel van petra nieuwveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petra nieuwveld heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik schreef mij in voor stijldansen - dacht ik - bleek het achteraf voor rock a roll te zijn.

  Ik schreef mij in voor stijldansen - dacht ik - bleek het achteraf voor rock a roll te zijn. Dit wilde ik niet. Ik mocht van Gerrie toch de cursus stijldansen doen, ook al was ik nog geen 14 jaar. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Vooral de dansavonden vond ik erg leuk. Ik heb verschillende danspartners gehad, o.a. Richard L? en de marinier (ben effe zijn naam kwijt). Ik kwam daar volgens mij via Diana Hoogstra. Leuke meid! Later ging ik om met een hele groep jongens Richard Luijkman, Hans Scholten, Frank Burghout (was toen mijn vriendje), Hans Bouwmeester, Edwin Grabijn, Harold vd Beek. Deze jongens zie ik nog vaak en dat na 20 jaar. Ook herinner ik mijn nog Arthur Meijer. Hij is toen nog een keer bij ons thuis geweest. kortom, erg leuke tijd ! Gerard Joling en de Bonte Wever waren te gek.

  Dansschool Wensink, 1984

  We hadden een hele leuke leraar Nederlands (Piet?, dacht ik) en de wiskunde-leraar was oud en namen we altijd in de maling.

  We hadden een hele leuke leraar Nederlands (Piet?, dacht ik) en de wiskunde-leraar was oud en namen we altijd in de maling. Het eerste jaar had ik huishoudkunde. Verschikkelijk. Ik heb een hele leuk tijd gehad op school. Even tussen de middag naar de bakker was favoriet.

  Christelijke Scholengemeens..., 1982