Ontdek PLUS

petra Cosijn-Klink

Kent 1 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petra Cosijn-Klink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petra Cosijn-Klink heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog dat we een juffrouw hadden die mw Wagemaker heete.

  Ik weet nog dat we een juffrouw hadden die mw Wagemaker heete. Verder kan ik mij weinig herineren.

  Openbare Kleuterschool De K..., 1958

  Ik heb deze school als vreselijk ervaren.

  Ik heb deze school als vreselijk ervaren.Zat er maar heel kort op gelukkig ben er in 1970 van af gegaan en ben gaan werken bij het ministerie van Defensie waar ik vijftienjaar gewerkt heb. Daarna een poos thuis geweest,en in negentien 1994 weer gaan werken op een schoonmaak kantoor als administratief medewerkster, ben nu sinds kort thuis met hernia klachten. Ik ben sinds 2001 weer aan het werk bij een schoonmaak bedrijf als administratie medewerkster. Sinds 2004 bij de afdeling brandschade`s wat heel leuk werk is maar waar ook emotionele elementen in voort komen.

  R.K.Huishoudschool Elisabeth, 1969

  Ik kan mij nog een jufrouw cohen en een meneer de wit voor de geest halen,en ook nog een onder directeur die heel erg ziek is geweest.

  Ik kan mij nog een jufrouw cohen en een meneer de wit voor de geest halen,en ook nog een onder directeur die heel erg ziek is geweest.Klas genoten waren yvonne keizer,carla van gelder henny swiebel henriette van der plas.Als we gym les hadden dan gingen wij op de fiets naar het alberty thijmplein daar kregen we gymles.Bij naailes hadden we een indiese jufrouw haar naam weet ik niet meer.

  Licht Liefde en Leven, 1966