Ontdek PLUS

Peter Willemsen

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Willemsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Willemsen heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige jaren! Leuke klasgenoten.

  Geweldige jaren! Leuke klasgenoten. Geweldige docenten zoals Fens en Schuyt. En de liefde: verkering met Liesbeth van Riemsdijk, de dochter van de directeur. Zij was ook leerling op de Frederik Muller. En dan het werk voor de Leerlingenraad en de Kooper Moole (de schoolkrant) waardoor heel wat extra uren op de Keizersgracht werden doorgebracht. Robj Schiff (heb ik nog contact mee) en Fokke Wierda waren redacteuren van de schoolkrant waarmee ik nog veel plezier heb beleefd, o.a. met het maken van een special over Sex en boek. Jawel, het waren de jaren van het doorbreken van taboe's...

  Frederik Muller Academie, 1969

  Herinneringen aan hangen en kletsen in de pauze, tussen de houten gebouwen.

  Herinneringen aan hangen en kletsen in de pauze, tussen de houten gebouwen. Leraren Frans en Engels staan me het meest bij, en natuurlijk dhr. Zagwijn... Een mooie tijd, want onze Augustijnen waren al aardig progressief en zelfs in de godsdienstles werd er al over de maatschappij rondom ons gepraat. Een aantal leerlingen ging ook op Pax Christi Voettocht. Van de leerlingen herinner ik mijn Tineke Bruggeman en Hans Lohman.

  Spieringshoek, 1964