Peter van Amelsvoort

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter van Amelsvoort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter van Amelsvoort heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een grote verscheidenheid aan mensen nog helemaal aan het begin van hun leven en volop in de Maatschappij in Ontwikkeling.

  Een grote verscheidenheid aan mensen nog helemaal aan het begin van hun leven en volop in de Maatschappij in Ontwikkeling. In het Oss van nét na de 2e wereldoorlog, dus volop BOOMING. Eerst een kleuterschooltje, daarna een geinproviseerd schooltje bij Philips, vervolgens een Noodlokaal en daarna een school aan de rand van Oss met voldoende plaats om te voetballen, en uiteindelijk een echt scholencomplex (vlak bij het spoor). Ik ben in de 6e klas verhuisd naar denbosch en ben daarna helaas nooit meer iemand van deze school tegengekomen. Terwijl ik toch best vaak in Oss ging zwemmen etc.

  Oranje Nassau School, 1956

  Hele toffe leraren + congiërge! De Koster (smederij)- en helaas kan ik nu niet op de namen komen van de rest van de leraren uit die tijd - klein stukje school in de Nonnenstraat + de LTS was toen een prima school.

  Hele toffe leraren + congiërge! De Koster (smederij)- en helaas kan ik nu niet op de namen komen van de rest van de leraren uit die tijd - klein stukje school in de Nonnenstraat + de LTS was toen een prima school. - Knokken in het praktijk lokaal - één klap en de tegenstander knock out !! Wauw - maakte wel indruk. Verder hele snelle brommers en Hele toffe meiden van de huishoudschool (hahaha in het park!). Prima tijd met o.a. Joop de Bie, Roy, Jaques Vissers, en vele anderen!

  LTS, 1965

  Ik volgde met een stel hele toffe mensen de avond opleiding - eerst MAVO en daarna Atheneum - we hadden het uiteraard overdag al heel druk met werken en sávonds dan ook nog naar school - best wel heftig.

  Ik volgde met een stel hele toffe mensen de avond opleiding - eerst MAVO en daarna Atheneum - we hadden het uiteraard overdag al heel druk met werken en sávonds dan ook nog naar school - best wel heftig. Helaas zie ik bijna niemand meer die in die tijd de avond-opleiding volgde. Ik ben best benieuwd hoe het al die mensen gegaan is.

  St Janslyceum, 1969