Ontdek PLUS

Peter van der Spek

Kent 0 personen

Geregistreerd partner
Woont in Voorburg

  Bekijk het volledige profiel van Peter van der Spek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter van der Spek heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb van 1960 t/m 1966 op deze school gezeten.

  Ik heb van 1960 t/m 1966 op deze school gezeten. Ik woonde toen op de Roggekamp, de familes Blaaupot (Karel, Joke Netty, Anneke en nog een paar, waren mijn buren) Declemy, Noordhuizen iedereen die katholiek was zat op die school. Onderwijzers uit die tijd: Freriks, Oomens,De Vette,Berends en van Geest

  Christus Koningschool, 1960

  Wij zaten in een "zittenblijversklasje" Ik was net vanuit Den Haag naar Zwijndrecht verhuisd.

  Wij zaten in een "zittenblijversklasje" Ik was net vanuit Den Haag naar Zwijndrecht verhuisd. Namen: Hans Verheul, Marina Verhagen, Hank van Beelen,Wim Sparenburg, deze reed inderdaad met de auto van zijn moeder recht voor de school een lantaaarnpaal en de auto aan diggelen. Ik hoorde 's avonds zijn vader nog vloeken, Wim woonde immers tegenover mij!

  Mavo De Keerkring, 1969

  Ik heb hier de eerste 2 klassen van de MULO doorlopen.

  Ik heb hier de eerste 2 klassen van de MULO doorlopen. Ik herinner me nog concierge Zaat, leraren:Duits,Van Rossum, Engels,Reith en verder Mevrouw Martens, Schrijver en de directeur Wamsteker

  RK Ulo St Maarten, 1966