Peter Schellingerhout

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Schellingerhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Schellingerhout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hadden een leuke maar zeer gemotiveerde klas.

  Hadden een leuke maar zeer gemotiveerde klas. Jan Willem Franssen was mijn maatje en ik weet nog hoe zwaar het was om van de tramhalte op het plein de dicipline op te brengen om toch maar naar school te gaan. Kreeg 2 maanden voor het examen de ziekte van Pfeifer en kon toen geen examen doen.

  Amsterdamse Dag- en Avondsc..., 1972

  Waanzinnige tijd gehad.

  Waanzinnige tijd gehad. Eerst in de van Ostade straat, later aan het Smaragdplein. Mevr Aa, Haafkens(kort geleden nog gezien en geen steek veranderd) Henzepeter, Herman de concierge, meester Ketwaru (Persoonlijk Manager van Mohammed Ali en pats kreeg ik weer een knal), mr. Forster, Robbie van Dijk(opspelende hormonen tijdens examens), Henk ten Cate(kon altijd pislink worden), Bart S, Bennie W.(altijd in voor een geintje) Albert M, (ook gezien) Lucia, Francis, Rob Maartensdijk (met gitaar in de klas House of the Rising Sun), Bea K (waar ik vreselijk verliefd op was), Charlotte, Charmaine(waar ik ook al verliefd op was), Wierook in de Klas, vanwege de lol een paar keer van school gestuurd, Onverslaanbaar met School voetballen (wereldelftal van Blauwwitters,DWSers en Ajacieden. Henk t C. speelde toen nog bij ZPC), Cees Duyndam (die veel later nog mijn betaald voetbal ambities om zeep heeft geholpen), Roken in der klas, Spijbel record verbroken. De Sex, Drugs en Rock & Roll years. Als startende spelers dan. Heel veel anekdotes.Heel veel rottigheid uitgehaald.

  Openbare praktijkschool W.Y..., 1967

  Helaas maar heel weinig.

  Helaas maar heel weinig. Mijn Oma woonde op nr 88 net naast de school

  Piggelmee, 1958