Ontdek PLUS

peter schampers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter schampers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  peter schampers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de klas bij juffrouw Peeren, boven aan de trap rechts.

  In de klas bij juffrouw Peeren, boven aan de trap rechts. Schoenen uit, sloffen aan en je tafel en stoeltje afstoffen. Eén klap in de handen, luid en duidelijk uitgesproken "Luister" en iedereen was stil. Ik heb contact gehouden met juffrouw Peeren totdat ze een paar jaar geleden overleden is.

  St. Theresia Kleuterschool, 1952

  Leraar horeca en instellingen.

  Leraar horeca en instellingen. Daarna organiserend bezig gegaan met Cursussen Jeugdige Werklozen CJW, Beroeps Kwalificerende Educatie BKE, Primaire Beroepsgerichte Volwassenen Educatie PBVE, Regionaal Bureau Onderwijs RBO en Bureau Specifieke Scholing BSS. Nu senior account manager bij het Gemeenschappelijk Servive Bureau van het roc Rijn IJssel

  SBBO, 1977

  Leraar horeca en instellingskok.

  Leraar horeca en instellingskok. Les gegeven aan de leerlingstelselleerlingen die een dag per week kwamen. Praktijkles koken en serveren eerst in de voormalige fietsenstalling. Later kwam er een nieuw gebouw achter de school met een echt restaurant en een echte horecakeuken.

  Educatieve Streekschool Twente, 1974