Ontdek PLUS

Peter Papegaaij

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Papegaaij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Papegaaij heeft 1 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Inderdaad juffrouw Grundlehner en ook juffrouw Greta die een enrstig brommerongeluk kreeg.

  Inderdaad juffrouw Grundlehner en ook juffrouw Greta die een enrstig brommerongeluk kreeg. Eindeloos scheppen in de zandbak met als grootste zonde, graven tot het zwarte zand. We hebben Harrie Gersen een keertje half begraven. Hij moest zichzelf uitgraven en dat duurde wel even.

  nuts kleuterschool de eekhoorn, 1967

  Een paar leerkrachten die ik me nog herinner.

  Een paar leerkrachten die ik me nog herinner. Juffrouw Jansen, meester Witte en meester Boers (de directeur). Ja, en Juffrouw Bouwman u herinner ik me ook weer. Als je jarig was, mocht je met je tractaties de hele school langs. U wenstte ons dan altijd toe: "Dat je maar een hele oude opa/oma mag worden".

  Oranje Nassau, 1969

  Toen heette de school nog Oranje Nassauschool.

  Toen heette de school nog Oranje Nassauschool. Een paar leerkrachten die ik me nog herinner. Juffrouw Jansen, meester Witte en meester Boers (de directeur). Ja, en Juffrouw Bouwman u herinner ik me ook weer. Als je jarig was, mocht je met je tractaties de hele school langs. U wenstte ons dan altijd toe: "Dat je maar een hele oude opa/oma mag worden".

  De Delta, 1969