Ontdek PLUS

Peter den Dulk

Kent 2 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter den Dulk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter den Dulk heeft 14 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie Johan de Witt Lyceum.

  Zie Johan de Witt Lyceum. Slechts 1 jaar hier gezeten in klas 1b. Klasselerares was mw Verdonck-Spier. Die woonde even verderop op de stadhouderslaan. Andere leraren die ik me nog kan herinneren zijn van Exel, Hazelhof (en) en natuurlijk Ten Oever, ook wel bekend als Cato (naar de tante van Pietje Bell). Klasgenoten: Jack Kruiswijk, met wie ik altijd samen naar school liep, Pieto Koomen, Tony en Yke van Wassem, Annemarie Joris, Hennie Kools, Gaby Rothmayer, Monique (van der Klaauw?), Paddy Bakker, Peter Hoogerheide, Marcel Diederiks en Wim van Sprundel. Verder ken ik nog Brigitte Wolters, Wilma van Beek, Tammy Hilhorst, Tom Jooren en André van Geest van de geweldige werkweek in Parijs (71-72). Hoewel...ik kan me niet herinneren dat we daar hebben gewerkt. Wel heel veel lol gehad. Vooral 's-nachts als we elkaar stiekum opzochten. Meestal ging dat met zoveel lawaai gepaard, dat onze strenge begeleidster mevr. Leeksma wel wakker moest worden. Favoriete hangouts: de tuin van het gemeentemuseum, want daar waren van die donkere nisjes, en het dak van het congresgebouw. Memorabel was het ijsschotsen springen op de vijvers van het gemeentemuseum en mijn eerste sigaret. Een camel zonder. Tsjesus wat was ik misselijk.

  Johan de Witt mavo/havo/vwo..., 1969

  Ik heb slechts 2 jaar BI gedaan.

  Ik heb slechts 2 jaar BI gedaan. Toen ik een baan kreeg in een andere richting hield ik het snel voor gezien. Wel gelachen met Gerard Beunk (O&M) van wie ik een 10 kreeg. Na schooltijd poolen in Thom's Inn met Fred, Hugo en Wim.

  HES J. van Zwijndregt, 1986

  Nederlands/Geschiedenis.

  Nederlands/Geschiedenis. Illustere klasgenoten als Arjan Bom, Joost Broere, Karin van Harten, Pam van der Wel, Marjolein Zwagerman, Ilonka Marcelis, Erik Jongejan, René Poppeliers, Helene Overmeer en natuurlijk Sandra de Vries. Hele leuke herinneringen aan de trip naar Xanten (in Dld. alwaar een oude Romeinse nederzetting was blootgelegd) en het bezoek aan het Philipsmuseum in Eindhoven. Overigens niet veel van opgestoken. Vrijdagmiddag in de bar kon nog wel eens uit de hand lopen. Meestal eindigden we dan bij Joost Broere in zijn studentenflat aan het Poptahof. En natuurlijk het geweldige feest in '84 (of was het '83?) met Gruppo Sportivo. In die tijd was trouwens geen droog brood te verdienen in het onderwijs. Dat vooruitzicht en het gevoel dat het leraarschap toch niet zo goed bij mij paste, deed mij na anderhalf jaar besluiten om er mee te stoppen. Door 1988 als fictief afstudeerjaar op te geven, kom ik tenminste tussen m'n jaargenoten te staan.

  Lerarenopleiding Zuid West ..., 1983