Ontdek PLUS

Peter Brouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Brouwer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie TH.

  Zie TH.Lanceeschool

  TH Lancée, 1976

  Kan me alleen juf Rigtering herinneren met haar opgestoken haar en de verklede optocht met in ieder geval Peter Elting( wij tweeen waren verkleed als clown) en Jack Heeren(met olifant act).

  Kan me alleen juf Rigtering herinneren met haar opgestoken haar en de verklede optocht met in ieder geval Peter Elting( wij tweeen waren verkleed als clown) en Jack Heeren(met olifant act)

  Kleuterschool De Rozeknop, 1963

  Hoofdonderwijzer: Siebering Tweede op schoolvoetbaltoernooi met o.

  Hoofdonderwijzer: Siebering Tweede op schoolvoetbaltoernooi met o.a. Henk Bultje en Henk Dallinga als keeper.Kan me nog Surinaamse juf herinneren, die inviel voor Siebering toen ie aan z'n schildklier geopereerd was. Meneer Okken was lieve man met spierwit haar en natuurlijk juf Oudshoorn(mijn favoriet) en juf Kamphuis( iedereen vond haar een kreng).En natuurlijk Arend Hoiting met het zangkoor. Weet niet zoveel namen van leerlingen meer, mocht ik me ze weer herinneren, dan plaats ik ze alsnog.

  Scheepstraschool, 1967