Ontdek PLUS

Peter Bennekers

Kent 38 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Barchem

  Bekijk het volledige profiel van Peter Bennekers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Bennekers heeft 5 klassenfoto's en kent 38 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtig, de Le Mans start op vrijdagmiddag, het internaat met de koude gebakken eieren en het stappen op woensdagavond, de Goggomobiel ( hoeveel kunnen daar in?)die we voor de avonden gebruikte, de slalomwedstrijden met de auto van Ma ( en die vervolgens

  Prachtig, de Le Mans start op vrijdagmiddag, het internaat met de koude gebakken eieren en het stappen op woensdagavond, de Goggomobiel ( hoeveel kunnen daar in?)die we voor de avonden gebruikte, de slalomwedstrijden met de auto van Ma ( en die vervolgens wat gedeukt huiswaarts keerde) etc. etc.

  IVA, 1972

  juffrouw Bolmer (Daffodil op blokken) en Riekelt Oosten (Sigaretten in de spoelbak) Miesje (vrouwengek) ,Otto Broekhuizen ,Westerveld,van Veen,Kruitbosch, Karrenbeld (gymleraar) etc.

  juffrouw Bolmer (Daffodil op blokken) en Riekelt Oosten (Sigaretten in de spoelbak) Miesje (vrouwengek) ,Otto Broekhuizen ,Westerveld,van Veen,Kruitbosch, Karrenbeld (gymleraar) etc.

  Europaschool, 1967

  Op de kleuterschool bij juf Bussink, die in haar Fiat 1100 mij wel eens op pikte, prachtig mens.

  Op de kleuterschool bij juf Bussink, die in haar Fiat 1100 mij wel eens op pikte, prachtig mens. Op vrijdagmiddag mochten mijn klasgenotene altijd kiezen tussen voorlezen of een optreden van de 2 Peters. Meestal werd het een optreden samen met Peter Kokke.In het begin juffrouw Peusken, mijheer Haijtink, de strenge leraar die uitstekend met krijtjes kon gooien als je niet oplette,uiteraard Meuleman, de grijze gezaghebbende directeur. Mijnheer Denekamp, mijn favoriete leraar, die altijd tijd en begrip had.Stiekem roken met Jurjen Fontein in het fietsenhok. Eeuwig zonde dat deze school is afgebroken. Ik zie nog zo de hal in gedachten met het mozaiek.Deventer vernietigdt zijn verleden. Spelen met Frank Ebenau, Richard Bessels en Henk Kooken.

  Stuitjeschool, 1960