Ontdek PLUS

Paula Veldhuyzen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Veldhuyzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula Veldhuyzen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel leuk jaar gehad op het Euro College! Leuke stages gedaan vooral de Autorai! Ik ging om met Ellen, Mirjam, Meg, Tamara, Marsha en Astrid.

  Heel leuk jaar gehad op het Euro College! Leuke stages gedaan vooral de Autorai! Ik ging om met Ellen, Mirjam, Meg, Tamara, Marsha en Astrid.

  Euro College, 1994

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Veel leuke mensen leren kennen. Ging om met Jacqueline du Crocq, Priscilla van Kempen,Danielle van Halen, Jennifer van de Heuvel, Patricia Laranjeira,Fehmie, Donald da Randamie, Kenneth Talahatu en nog een paar. Iedere dag met Jacq naar de snackbar om een broodje gezond of een tosti te eten. De bosbaanloop die verplicht was en zo zijn er nog vele leuke herinneringen. Ben na al die jaren nog steeds bevriend met Jacqueline en Donald kom ik nog regelmatig tegen in 't Amsterdamse uitgaansleven.

  Europa College (MEAO), 1991

  Spijbelen tijdens gym en dan in 't dorp hangen.

  Spijbelen tijdens gym en dan in 't dorp hangen. Briefjes schrijven tijdens de lessen met Debby Piet, Martijn "dope" Vermeeren en Marc Neger. Ging veel om met Debby Piet, Leoni Enkelstroth, Rosina Kotey, Debbie Goos, José van der Waal, Miriam Watson en Mireille van der Horst. Kamp in Giethoorn met Rosina in 't water! Ik spreek/zie eigenlijk bijna niemand meer. Ik heb eigenlijk alleen nog contact met Leoni en sindskort weer met Rosina.

  Haarlemmermeer Lyceum, 1987