Paula Pasterkamp

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Pasterkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula Pasterkamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vader was sluiswachter op Lelystad haven.

  Mijn vader was sluiswachter op Lelystad haven. De polder was nog leeg met eindeloze rietvlaktes., waar je fantastisch hutten kon bouwen. De winter van 64, brood werd gebracht met de helicopter en met de politieboot omdat het ijs over de knardijk heen kwam. Leren zwemmen in het door de bewoners zelfgebouwde zwembad. Lelystad haven was mijn jeugd en de school maakte daar een onderdeel van uit. Een kleine school met drie klassen, kleuterafdeling, klas 1,2,3 bij elkaar en klas 4,5,6 bij elkaar. de familie Vogel,(meneer en mevrouw Vogel gaven beide les op de school) woonden vlak achter ons en wij kwamen daar ook regelmatig over de vloer. Pipo de clown kijken bij de buren op woensdagmiddag, bijna niemand had televisie. Dan zaten we met vijftien kinderen op een hoop op de vloer bij een van de buren. De kantine,, waar de toneelvoorstellingen plaatsvonden, het museum, waar wij gratis mochten kijken. De buren van het straatje, Vogel, de Vries, Prinse (de politieagent van de waterpolitie, die zo gek was van treintjes, Wams, Radewald.. .De lange Jammer, de straat tot het begin van de nieuwe dijk naar Almere. Er is niets meer van aanwezig. Ons oude huis is er nog, net als de sluis en de huizen bij het gemaal. Pionieren heette het in die tijd.

  O.S.voor gewoon lager onder..., 1963

  Het toneelstuk wat we deden onder leiding van Plekker (Ned) "De opkomst en de val van Arturo UI".

  Het toneelstuk wat we deden onder leiding van Plekker (Ned) "De opkomst en de val van Arturo UI". Floor Jonkers speelde daarin een van de hoofdrollen. Daarnaast hebben we wat afgejammed in de aula. Met o.m. Dick Boon e.v.a. Feestjes in de aula onder de bezielende leiding van een grote commissie die het voor elkaar kreeg grote namen op het podium te krijgen zoals Massada. Een leuke school waar ik goede herinneringen aan heb. Jammer dat ik bij de laatste reunie zo weinig klasgenoten ben tegengekomen.

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1974

  Zie ook Rijkscholengemeenschap West-Friesland (RSG).

  Zie ook Rijkscholengemeenschap West-Friesland (RSG)

  Atlas College, locatie O.S...., 1974