Ontdek PLUS

Paula Driesen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Driesen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula Driesen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Floris Versterstraat.

  Floris Versterstraat. Ik zat bij bij Letta den Howting in de klas want Letta heeft in mijn poeziealbum geschreven evenals Marjon Visser (v.Walbeeckstraat?) Karin Kemp (amstelveenseweg boven een hoedenzaak), Yvonne Amman(Wilhelminastraat) en Els Burger (weet niet meer waar ze woonde). Ik ken heel veel namen niet meer van sommige weet ik alleen voornaam: Keesje, woonde boven autopon, Johnny? in een achter woning op de Sloterkade. en volgens mij zat er een Lolke in de klas. Mevr. Erdsieck (was mijn favoriete juf, las voor uit Biggles), juffr. Kranenburg, Dhr. Gerritsen (blah) en juffr. d'olivat. Ik kan me ook herinneren dat er een timmerclub was op de zolder van de school. Ik heb daar een lantaarnopsteker gemaakt. Verder geen goede herinneringen aan deze school. Bestaan er schoolfoto's uit die tijd?????

  Pro Rege School, 1961

  Marike van der Schaaf?????Waar ben je??????? Je mailadres klopt niet meer!!!!!! M'n vriendinnetje Titia Atsma staat op de foto achteraan in het midden en ik herken Peter Berger.

  Marike van der Schaaf?????Waar ben je??????? Je mailadres klopt niet meer!!!!!! M'n vriendinnetje Titia Atsma staat op de foto achteraan in het midden en ik herken Peter Berger. Verder weet ik geen enkele naam meer. We hadden een juffrouw die, volgens mij, met een engelsman getrouwd is.

  Kleuterschool Het Madeliefje, 1959

  IK herinner me het "hoofd der school" dhr.

  IK herinner me het "hoofd der school" dhr. Schenk nog heel goed en ik zat in de klas bij Juffrouw Ormond. Zij was een héle lieve juf. Wie kan zich de treinramp van Harmelen herinneren en dat we voor de buurvrouw geld hebben ingezameld om een fruitmand te laten bezorgen. Bij mijn moeder ligt er nog een foto waar ik,op schoolreis naar de efteling(?), in een treintje zit. Ik ben in december 1962 verhuisd en naar een andere school gegaan

  melanchtonschool, 1961