Ontdek PLUS

Paul Schaap

Kent 38 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Schaap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Schaap heeft 2 klassenfoto's en kent 38 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel geleerd hier, niet zozeer van de chemielessen, want ondanks zeven jaar studie hierin heb ik er daarna niets mee gedaan, maar wel van alle andere activiteiten zoals het organiseren van introductieweken en het bestuurswerk voor de VVS de Eggelpoel.

  Veel geleerd hier, niet zozeer van de chemielessen, want ondanks zeven jaar studie hierin heb ik er daarna niets mee gedaan, maar wel van alle andere activiteiten zoals het organiseren van introductieweken en het bestuurswerk voor de VVS de Eggelpoel. Fantastische tijd en ik denk er nog graag aan terug.

  School voor laboratorium pe..., 1975

  Eerste lichting van de Management School, veel discussies met de leraren, samen met Justus vd Scheer een Introductieweek in elkaar gedraaid, survival in Dartmoor, hele leuke tijd en veel geleerd, ik ben nu Business Controller bij een internationale metaal

  Eerste lichting van de Management School, veel discussies met de leraren, samen met Justus vd Scheer een Introductieweek in elkaar gedraaid, survival in Dartmoor, hele leuke tijd en veel geleerd, ik ben nu Business Controller bij een internationale metaalproducent.

  InterCollege Management School, 1984