paul roos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van paul roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  paul roos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op deze school paar dagen per week en op IR.

  ik zat op deze school paar dagen per week en op IR.Maes Geesteranusschool (scholen gemeenschap west)ik heb in dze korte tijd de tijd van me leven gehad zou graag eens wat van me oudeklas wat willen horen ik ben ook op hyves tevinden had een vriendin anja : )

  Anna Marie Storm-van der Chijs, 1979

  er was een expiriment we moesten een paar dagen per week naar een huishoudschool leuke dames leren kennen : )) (openbaarheetmeel).

  er was een expiriment we moesten een paar dagen per week naar een huishoudschool leuke dames leren kennen : )) (openbaarheetmeel)

  Ir. W. Maas Geesteranus Sch..., 1978

  leuk zie ook jaap bent maar zou wel weten hoe het met zijn zus gaat Coby : ) was een leuke school goeie gasten allemaal hoop dat het goed gaat met iedereen goeie vrienden waren jimmie(waar ik altijd tussen de middag ete) frank marcel mario etc (openba

  leuk zie ook jaap bent maar zou wel weten hoe het met zijn zus gaat Coby : ) was een leuke school goeie gasten allemaal hoop dat het goed gaat met iedereen goeie vrienden waren jimmie(waar ik altijd tussen de middag ete) frank marcel mario etc (openbaarheetmeel)

  Albert Cuypschool, 1971