Ontdek PLUS

paul noll

Kent 4 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van paul noll en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  paul noll heeft 10 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik woonde in de ohmstraat en ging naar deze school,zat bij jufvrouw kok een hele lieve juf als je haar tegen kwam kreeg je altijd een appel.

  ik woonde in de ohmstraat en ging naar deze school,zat bij jufvrouw kok een hele lieve juf als je haar tegen kwam kreeg je altijd een appel.ik had een vriendinnetje bracht ik thuis woonde in de kamperfoeliestraat,leuke tijd gehad.al weet ik niet veel meer.

  Prins Willemschool, 1954

  ik ben paul,ik zat van 56tot61 op die school.

  ik ben paul,ik zat van 56tot61 op die school.begon bij juf Pels in 58 kreeg ik jufvrouw ijseldijk een aardige juf kan je nagaan ik kreeg toen een 8 voor gedrag en doorzettngsvermogen hoewel ik geen lievertje was.als we buiten mochten spelen was het altijd vechten in de hoek,en had je wat geflikt moest je naar meester visser dan wist je het wel kreeg je een knietje in je dijbeen.in 60 kwam ik bij visser in de klas,knap van hem dat hij iedere dag op zijn brommer vanuit katwijk kwam.ik heb goede tijden gehad.met leo kaffa,tom zuiderwijk,willem brand.ik woonde toen in de smitstraat

  Pretoriusschool, 1956