Ontdek PLUS

Paul Fontijn

Kent 27 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Fontijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Fontijn heeft 6 klassenfoto's en kent 27 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HTS-AOT via de duale weg gedaan.

  HTS-AOT via de duale weg gedaan.

  Hogeschool Zeeland afd HTS, 2004

  De AGGA, in de tussenuren naar De Tapperij of naar Onder de St-Jan.

  De AGGA, in de tussenuren naar De Tapperij of naar Onder de St-Jan. Namen die ik me herinner: Serge, Jean Claude, Judith Jaspers, Marjolein Algera (Teletubbies?). Geschiedenisles van Van der Mei ("Ik KAN het niet!"), de katecheseleraar (niet Rozemeier) die zo kwaad werd dat hij met een Statenbijbel zijn bril aan poeier mepte. Olijfje... Ank van Rutten, weglopen op kamp in Zilveren Schor, Hans de Bruin (later nog wel eens tegen gekomen op station A'dam Lelylaan - deed toen iets met mode). de studentenstaking en de mars door de stad naar het huis van Wim Deetman (toen minister onderwijs) waarbij mijn broer Ruud stakingsleider was.

  St Antoniuscollege, 1981

  De zandbak op de kleuterschool.

  De zandbak op de kleuterschool. Op de gang gestuurd door juffrouw Oudenhove. De leerkrachten Juf Mieke, Annelies, Hermans, Anneke, meester v.d. Waard, Bot, Smit. Kamp in Dongen, Sneeuwballengevecht met "het Vogelnest" (wij wonnen natuurlijk want ZIJ werden naar binnen gestuurd door de directeur...). Wil je Skypen: paul2811

  Speel en Werkhoeve, 1973