Ontdek PLUS

Patrick Deelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Deelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick Deelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na een halfjaartje werken en militaire dienst weer terug in de schoolbanken.

  Na een halfjaartje werken en militaire dienst weer terug in de schoolbanken. In één jaartje MMO en NIMA doen. Vooral veel andere dingen gedaan met Itzard, Nancy, Mariel, Marlies, Arjan, Claudia, en andere. Dagje naar het strand, goedkoop door Nederland met OV-studentenkaart, wat drinken bij Big Ben. Een stevig weekje blokken op Maslov en AIDA bleek uiteindelijk toch nog goed voor een NIMA-A diploma.

  GK van Hoogendorp, 1990

  Het begon allemaal met een introductie week om allemaal een beetje kennis te maken.

  Het begon allemaal met een introductie week om allemaal een beetje kennis te maken. Vervolgens blijkt de studie Nederlands in volledige afzondering van de rest op de Karal Doormanhof te zitten. Lekker dichtbij Capri in de zomer. Lunchen bij La Place in de grote pauze. Of gewoon bij Leny in de kantine. Syllabi halen bij Bram en leseen van Hans Pleging, Ben Weiss, Ben van der Have, Ans Sillen, Ank Mooij, Ruud Krooswijk, Wiggele Wouda, amongst others. Ieder jaar de 'witte week' en nog meer vrienden voor het leven: Caroline, Kinga, Monique, Marc, Sophieke en Hanneke.

  Hogeschool Rotterdam E.O., 1991

  De juf van de 1e klas zei altijd Patrick, mon cheri.

  De juf van de 1e klas zei altijd Patrick, mon cheri. Nog géén idee wat dat betekende, maar begreep dat ik welkom was. Voetballen op het schoolplein (tegen de andere klas om een bokaal naar eigen ontwerp), Verliefd op juf Margot en haar hamsters (ze zijn nog wel eens komen logeren), juffrouw De Koning en de laatste 2 jaar Rob Elgershuizen (waarmee je altijd erg kon lachen) en de inspirerende gymlessen van Paul Kolbrink. schoolreisjes en bezoeken aan de kinderboerderij, de avondvierdaagse, op werkweek naar Ulvenhout. De gehele schoolperiode waren Edwin Eger en ik onafscheidelijk maar ik zou waarschijnlijk iedereen nog bij naam kunnen noemen: Bob, Bart, Mirjam, Kitty, Melanie, Wendy, Sandra, Frank, Arnold, Rik, Jeffrey, Monique, Dolinda, Erica, Pascal, Nikolaj, Dave, Robin, Ingrid... wanneer zou die Alzheimer toeslaan?

  Fridtjof Nansen Jenaplan, 1976