Ontdek PLUS

Patricia Warmerdam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Warmerdam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia Warmerdam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het enige wat ik me nog herinner zijn de klasgenoten en dat het een vreselijke school was vooral die meneer de Jong,wat een arrogante man was dat zeg.

  het enige wat ik me nog herinner zijn de klasgenoten en dat het een vreselijke school was vooral die meneer de Jong,wat een arrogante man was dat zeg. In de eerste klas had ik mw Eenhorst die in mijn ogen al 100 jaar was toen ik bij haar in de klas zat, die bleek 20 jaar later pas net met pensioen gegaan te zijn. In de tweede had ik meneer Groos die zat zich altijd te scheren in de klas, op de mavo en de havo nog bij zijn zoon in de klas gezeten ( wat is de wereld toch klein)de derde dhr zwemmer, die was leuk, de vierde mw van de berg(geloof ik) de vijfde mw schouten, ook al zo'n erg mens, die gooide met bordenwissers en sloeg je met de aanwijsstok op je vingers. van mijn medeleerlingen, Astrid van Tiel, Ellis, Monique van Huijstee, Roxanne (die uit Rhodesie kwam),Hugo Nellissen, Thomas Gerver, Anita,Jeannette,Felix Wortelboer, Katrien de Jong.

  Antoniusschool, 1968

  Hele leuk school, vooral goede herinneringen aan het weekje weg in Valkenswaard en onze eindexamenstunt! Van de leraren weet ik nog dhr.

  Hele leuk school, vooral goede herinneringen aan het weekje weg in Valkenswaard en onze eindexamenstunt! Van de leraren weet ik nog dhr. Kuijer, dhr. Copijn, een rare man als geschiedenisleraar hij woonde in Amstelveen en we hadden het idee dat hij altijd dronken was, Sjors Custers. Had een oogje op mijn zus. Mw Klaver gaf ongeveer alle vakken waar ik een hekel aan had! De directeur die we hadden is later directeur geworden op een school in Heemstede. En zo heb ik nog veel meer herinneringen aan deze school ik heb er 4 te gekke jaren gehad.

  Maria Mavo/Mulo, 1974