Ontdek PLUS

patricia konig

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van patricia konig en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  patricia konig heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb hier alleen met 4e jaar LEAO kantoor gedaan en een diploma gehaald.

  heb hier alleen met 4e jaar LEAO kantoor gedaan en een diploma gehaald. Weet alleen de namen van alle leraren niet meer, de enige die ik nog wel goed herinner is Boomaarts. en de jongens van de KTS die je regelmatig in de gangen tegenkwam, reuze gezellig. en altijd een lekker frietje eten bij de Fes of een broodje halen bij de buurtbakker om de hoek

  K.T.S. de Blauwe Kei / Tess..., 1990

  strenge school was dit zeg.

  strenge school was dit zeg. altijd netjes voor de strepen staan, en niet tussen de fietsen. Stiekem een sigaretje roken, en maar hopen dat de leraren je niet zagen. En dan huiswerkklas vreselijk zeg. De pauze was altijd lekker met een bekertje soep, thee of warme chocomel voor wat was het 15 cent ofzo. Wat ik me nog goed herinner is meneer Bilok en Kremers. Deze kom ik nog regelmatig tegen bij ons in Teteringen, maar ze herkennen mij (gelukkig) niet meer.En dan meneer schuurmans met zijn eeuwen oude bruine vest. Meneer de Bruin was wel een leuke leraar en met Vermeeren had ik altijd ruzie. Mijn beste vriendin was in die tijd Cindy, maar die is nu buiten de stad gaan wonen en zie ik eigenlijk niet meer. Mattieu vond ik echt een schatje en Bart was ook een gezellige gast. Hans Schoone was mijn vaste danspartner bij Tiggelman. En de gezellige feestjes bij Angele in de schuur. Ruzie maken wie met wie mocht schuifelen, erg gezellig. En wat vinden jullie van de foto's?

  Mavoschool St. Jozef, 1986

  leuke tijd gehad op de basisschool.

  leuke tijd gehad op de basisschool. zie nog wel eens wat mensen uit mijn oude klasje. een ervan is marck franken die ik vaak met carnaval tegenkom. en debby van boxtel is nog steeds een goede vriendin van me. Igor geerts woont bij mij in het dorp, dus die zie ik ook nog regelmatig. Leuke leraar vond ik altijd Aad de Laat.

  De Burchtgaarde, 1980