Ontdek PLUS

pascal van den Berge

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van pascal van den Berge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  pascal van den Berge heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zit er nog steeds op.

  ik zit er nog steeds op. ik lach me nog steeds rot om de mensen die je er tegen kom. je heb echt hele vage mensen daar op school zitten. maar er zitten ook wel een paar dames tussen die er echt heel goed uit zien. en om de lessen van meneer nieuwehuizen. dat is echt de mafste leraar die er is. Verder die grote praatjes van Kamp dat is echt bulshit. mzzlllllllllll

  Grafisch Lyceum Rotterdam, 2002

  heb er wel niet lang opgezeten maar ik herinner me wel alles nog vooral het kamp in de eerste.

  heb er wel niet lang opgezeten maar ik herinner me wel alles nog vooral het kamp in de eerste. En LEONA EN ANDREA de 2 mooiste vrouwen van de school dat waren echt 2 super knappe vrouwen

  Citycollege St. Franciscus, 1997

  leukst herinneringen: alle klasgenoten en als we op kamp gingen dat was ook altijd gaaf.

  leukst herinneringen: alle klasgenoten en als we op kamp gingen dat was ook altijd gaaf. vooral in groep 8 was het het leukst. en leraren allemaal waren het aardige en leuke leraren vooral juffrouw annemiek lekkerding hahaha

  Albert Schweitzer school, 1989