Nynke Sietsma

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nynke Sietsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nynke Sietsma heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bij juf Sippie: Tekeningen op het bord, bang voor de vuilnismannen, vechten om 'in nije leuning' schommelen tussen lentebloesem, Meester De Boer vertelt uit de 'teltsjehoed', rennen achter de kleuterschool: bij het 'swarte paadsje' en tussen de rozenbott

  Bij juf Sippie: Tekeningen op het bord, bang voor de vuilnismannen, vechten om 'in nije leuning' schommelen tussen lentebloesem, Meester De Boer vertelt uit de 'teltsjehoed', rennen achter de kleuterschool: bij het 'swarte paadsje' en tussen de rozenbottelstruiken. De appel in de ton (tussen tupperwarebakjes met namen op pleistertape). In klas 3 les 'achter de tsjerke' van Juf Bijma. De onbezonnen jaren voorbij. Meester Procee maakt alles weer goed. (Ik zag meester P en juf S kussen tijdens kamp op Schier.) Kijken door het sleutelgat naar de jongens in de gymnastiekkleedkamers. Grappig toneelstukje opvoeren met Josette, als twee oude dametjes met handtasjes. Meester de Boer vertelt het verhaal van de Hobbit Bilbo Balings.

  De Finne, 1984

  ?