Ontdek PLUS

Nils van Teijlingen

Kent 0 personen

ENGAGED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nils van Teijlingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nils van Teijlingen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sport&Spel en Culturele sociologie vond ik wel leuk.

  Sport&Spel en Culturele sociologie vond ik wel leuk. prima school met prima docenten (op die kerel van audiovisuele vaardigheden na dan).

  Haagse Hogeschool sector GG&M, 1998

  Waarom veranderen die scholen toch van naam?! :( Maar goed: Wat een leuke school, waarbij vooral de skivakanties onvergetelijk waren.

  Waarom veranderen die scholen toch van naam?! :( Maar goed: Wat een leuke school, waarbij vooral de skivakanties onvergetelijk waren. Goed georganiseerd Ruud van Wijk c.s.! Minder tof (zeg maar slecht): huiswerkbegeleiding van mevr. van ecke (egge?) Wat een ramp was dat mens (ga ik nu uit geheugen bannen). Ook een ramp: de Parkloop. Ik deed er op zijn snelst 13.13 over! Was blij als ik voor het allerlaatste meisje binnen was (wat amper lukte) en ook blij als ik niet al in de eerste ronde werd gelapt! Maar goed, iedereen die het parcours nog eens over wil doen; Anytime, anyplace, anywhere! Ik ben nu geoefend. Nog 1 ding over de parkloop: Het was voor een cijfer en in een bepaald jaar hadden we tegen het einde van de serie buitengymlessen nog steeds geen parkloop gehad. Hij kon dus ieder moment komen! Daarom zette ik iedere week mijn fiets in het park, vlak na de start (kon ik het 2e rondje lekker fietsen en een vet cijfer halen!). Eindelijk komt de dag van de (verrassings)parkloop en mijn fiets staat er. Ik superhappy! Wat blijkt? Lopen we die keer de andere kant op en staat mijn fiets dus vlak voor de finish!

  De Drie Waarden, 1987

  Ik zat in een leuke klas, met Bart, Joppe, Jos, Jan-Edgar, Wouter, Xander, Mark, Robin, Martijn, Nicolaas, Rogier en natuurlijk nog een berg meiden; Bianca, Mariette, Suzanne, Rachel, Denise (die ooit een tand uit mijn waffel sloeg in de 1e klas (groep 3)

  Ik zat in een leuke klas, met Bart, Joppe, Jos, Jan-Edgar, Wouter, Xander, Mark, Robin, Martijn, Nicolaas, Rogier en natuurlijk nog een berg meiden; Bianca, Mariette, Suzanne, Rachel, Denise (die ooit een tand uit mijn waffel sloeg in de 1e klas (groep 3) en mensen wiens naam mij nu even niet te binnen schiet. Wanneer zou er weer eens een reunie georganiseerd worden? Ik zou zeker komen. Mijn favo-leraar? Bert v.d. Linde.

  Basisschool De Komeet, 1979