Ontdek PLUS

nienke devries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nienke devries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nienke devries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Oh wat moest ik een keer vreselijk lachen om de Franse leraar Demailait.

  Oh wat moest ik een keer vreselijk lachen om de Franse leraar Demailait...(?) zo erg dat ik in mijn broek pieste van het lachen. Ik was niet erg geliefd bij de leraren, alleen met Vd Ooord had ik een goede verstandhouding. Vraag me af...heeft die leraar Duits nou met een leerlinge gewipt?

  Beemsterlaan MULO/MAVO, 1988

  Ik heb AB gedaan.

  Ik heb AB gedaan. Deze drie jaren waren een zeer goede tijd voor mij. Ik heb met vanalles ontdekt met mede leerlingen. Veel te veel blowen, spijbelen, drinken en jongens scoren buiten school om. Hangen in het kraakpand Paaseiland en veel koffie verkeerds gedronken in de Kaarbeurs. Een vage maar goede tijd geweest voor de ontwikkeling van wie ik nu ben geworden.

  Alkwaard College afdeling G..., 1992

  Het eerste P jaar vond ik het leukste jaar, veel feestjes en de klas was een bijeen geraapt zooitje.

  Het eerste P jaar vond ik het leukste jaar, veel feestjes en de klas was een bijeen geraapt zooitje. Tweede jaar lekker roken in de studie units. Paar hele leuke kontakten overgehouden aan deze jaren: o.a. Penny Biere, Joris westerman, Bertie Schoeber en Saaly halfhide. Love u!

  HvA afdeling SPH, 1995