Ontdek PLUS

Nicole Bus

Kent 69 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicole Bus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicole Bus heeft 1 klassenfoto's en kent 69 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw bleekemolen, de tuin, schuurpapieren letters, duizend-rol, maanlanding, de plaatjes op de kapstokken, presse papiers, ontvangst van Sinterklaas, enz, enz.

  juffrouw bleekemolen, de tuin, schuurpapieren letters, duizend-rol, maanlanding, de plaatjes op de kapstokken, presse papiers, ontvangst van Sinterklaas, enz, enz.

  De Blauwe Zeedistel, 1970

  Marianne van Someren, Linuccia Torrissi (van wie ik ooit in de krant een huwlijksadvertentie heb gelezen), Marijke Meester die ik nog op een van de MOE onderzoeken van de VU tegenkwam en nog heel veel anderen.

  Marianne van Someren, Linuccia Torrissi (van wie ik ooit in de krant een huwlijksadvertentie heb gelezen), Marijke Meester die ik nog op een van de MOE onderzoeken van de VU tegenkwam en nog heel veel anderen.Ik heb hier alleen in de eerste en tweede op school gezeten, daarna (1978) ben ik verhuisd. Ik herinner me o.a. een musical 'Oliver'. 1982 was het jaar waarin ik (inmiddels in Nieuwegein) examen heb gedaan.

  Ignatius College, 1976

  De avontuurlijke pauzes in de tuin.

  De avontuurlijke pauzes in de tuin. Heel goede vriendinnen: Annemarie Pijl (die nog met een litteken op haar wang van mij rondloopt) en Heleen vd Ende, die ik na de verhuizing heel lang gemist heb. Oh ja en dan was er natuurlijk Elmer Jacobs met wie ik als kleuter afsprak later te zullen gaan trouwen (niet gebeurd) en van wie ik later nog eens iets achterop de VPRO gids las. Onze gemeenschappelijke vriend Peter zou dan bij ons komen inwonen. En Roland, maar die is iets eerder verhuisd dan ik, Joyce, Miriam en nog veel meer namen komen opeens wer boven. Ik zat eerst bij juffrouw Bleekemolen, later bij Marijke de Wit en tot slot bij meester Borst in een 3/4 combinatie waarmee we op kamp gingen naar Valkeveen.Halverwege de derde klas (1973) ben ik verhuisd naar Purmerend, maar ik had dus in 77 van school zullen gaan.

  Anne Frank 6e Montessori-Sc..., 1970