Nico Vaartjes

Kent 2 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico Vaartjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nico Vaartjes heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Waar zijn de klasgenoten van deze periode? Werkweek naar Hoenderloo, lessen Nederlands van Groenewoudt (zal ik nooit vergeten, ik droom nog wel eens van fonetiek en morfologie), mentor Geert Kalsbeek, soepdiensten in de kantine, en het geweldige kerstfees

  Waar zijn de klasgenoten van deze periode? Werkweek naar Hoenderloo, lessen Nederlands van Groenewoudt (zal ik nooit vergeten, ik droom nog wel eens van fonetiek en morfologie), mentor Geert Kalsbeek, soepdiensten in de kantine, en het geweldige kerstfeest met een wel zeer moderne variant van het kerstverhaal. waar zijn jullie allemaal???? NpuntVaartjesatHOME******. Reunie???

  Pedagogische academie Twent..., 1982

  Ik zat in de klas bij juffrouw Bijlsma.

  Ik zat in de klas bij juffrouw Bijlsma. Een geweldige juf, lief en ze begreep me. Dat dacht ik tenminste. Mijn oom Dick Hartman werkte ook op deze school. Ik mocht als kleuter wel eens bij hem in de klas komen. Dan liet hij me een tekening maken. Na de kleuterperiode naar de Groen van prinsterer. In de nieuwbouw op de wesselerbrink.

  Frederik Hendrik school, 1967

  Samen met Edwin Oostmeyer en Arie van Zijp vormden we een vriendenkoppeltje.

  Samen met Edwin Oostmeyer en Arie van Zijp vormden we een vriendenkoppeltje. In de vijfde verhuisd naar Boekelo. Daar kwam ik op een echte ouderwetse dorpsschool, waar je meester moest zeggen... Goede herinneringen aan Bert Engels (nog in het onderwijs???), meneer Hoitink en juffrouw Damman. Ik zit nu zelf in het onderwijs, speciaal onderwijs. Daarnaast ICT-docent. Getrouwd, gescheiden, getrouwd, twee kinderen en de derde op komst. Email: ******************* Jongens we zijn al 40... Ik heb met niemand meer contact. Bob Tieman heb ik als makelaar ontmoet, en verder leuk om eens te horen van Hans Minkjan (ik speelde veel met hem, woonde ook op de Tubbergenbrink), Fokko enz. Wie weet wat van Arie van Zijp? Edwin Oostmeyer is journalist en naar ik vernomen heb ook een soort projectontwikkelaar geworden.

  Groen van Prinsterer, 1969

  ?