Ontdek PLUS

Nathan Veenstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathan Veenstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nathan Veenstra heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet veel gedaan, maar toch de school afgemaakt.

  Niet veel gedaan, maar toch de school afgemaakt. Daarna maar gauw gaan werken, want dat leren was niks voor mij.

  Middelbaar Middenstandsonde..., 1990

  School was niet mijn favoriete bezigheid, ik was liever met leuke dingen, zoals muziek, waar ik gelukkig mijn vak van heb kunnen maken.

  School was niet mijn favoriete bezigheid, ik was liever met leuke dingen, zoals muziek, waar ik gelukkig mijn vak van heb kunnen maken. Wiskunde was niet leuk, hoewel Favier een geweldig leuke man was. Toen mevouw Landegent (kort) kwam invallen, ging het ineens enorm veel beter...

  Christelijk Lyceum, 1985

  Leuk in de 5e en 6e klas (dat heette toen nog zo ;-) was de vrijdagmiddag bij John Post: cassettebandjes met de zelfgemaakte 'radioprogramma's' beluisteren.

  Leuk in de 5e en 6e klas (dat heette toen nog zo ;-) was de vrijdagmiddag bij John Post: cassettebandjes met de zelfgemaakte 'radioprogramma's' beluisteren... Ik ben nu bezig een reünie voor te bereiden van onze klas, dus iedereen die in deze klas heeft gezeten of die iemand kent uit deze klas, mail me: n.veenstra6-kringeldingetje- cello (met een h ertussen) -punt- n l

  de Touwladder, 1979