Ontdek PLUS

Naomi Mertens

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Naomi Mertens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Naomi Mertens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school ben ik zowel politiek als zelfbewust geworden.

  Op deze school ben ik zowel politiek als zelfbewust geworden... Er waren altijd wel activiteiten in de schoolkrant, de leerlingenraad, de Derde Wereldwerkgroep en andere acties voor het goeie doel. En die stapels met ouwe zooi IN de school vanaf juni tot eind september! Leraren met wie het wel klikte: Wagtmans, Evers, Kooijman, Van Poppel, en ach, eigenlijk ergens ook wel met Boonman (hij bedoelde het zo goed...)

  Het Mill Hill College, 1984

  Ik kwam in het tweede kleuterjaar op de Maria Regina kleuterschool en bleef er tot de vierde klas (bij juffrouw Nanny).

  Ik kwam in het tweede kleuterjaar op de Maria Regina kleuterschool en bleef er tot de vierde klas (bij juffrouw Nanny). In februari 1982 verhuisde ik, samen met mijn zusje Inez (die toen in de tweede klas zat) naar Goirle en ging ik naar de Tarcisius basisschool. Wat ik me vooral herinner is het film kijken na het papier inzamelen en de musical van de meneren en juffen 'Koeken voor de koning'. Ik weet niet precies meer bij wie ik allemaal in de klas zat, maar ik speelde vaak met Carol, Roel, Martijn, Richard en Eva. Wie weet er nog meer mensen?

  De Alm, 1977

  De laatste maanden van de vierde klas en de vijfde en zesde klas heb ik op deze school gezeten.

  De laatste maanden van de vierde klas en de vijfde en zesde klas heb ik op deze school gezeten. Ik heb het er niet erg naar mijn zin gehad, hoewel ik wel veel heb gespeeld met Aimée en Katrien. Ik heb eigenlijk met niemand in Goirle nog contact, maar ben wel benieuwd hoe het ze vergaat.

  Tarcisiusschool, 1982