Ontdek PLUS

Nancy Volten

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nancy Volten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nancy Volten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nederlands, met Engels als bijvak.

  Nederlands, met Engels als bijvak. De sport was om vooral zoveel mogelijk blokken achter elkaar te doen, en dus zo snel mogelijk klaar te zijn. Van Nederlands herinner ik me vooral Gusta Lodder en Lidwien Derriks. Hoe is het met Claudia, Bart, Monique, Art en al die anderen? Oja: we dachten nog rijk te kunnen worden met het maken van kruiswoordpuzzels.

  Vrije Leergangen-VU, Lerare..., 1986

  Ik herinner me nog alle klasgenoten.

  Ik herinner me nog alle klasgenoten. Veel vriendinnen van de lagere school zie ik nog regelmatig. Wat een hechte groep waren we. Meesters en juffen: meneer Brouwer, Prins, juf Poel en Bleeker (toch?). En godsdienst boven op zolder, met die enge kale man... Pannenkoeken eten in de donkere hal.

  Openbare basisschool Prinse..., 1972

  Lievelingsleraren: Rien Bonte en Joost Osterhaus.

  Lievelingsleraren: Rien Bonte en Joost Osterhaus. Herinneringen aan het prachtige, grote, oude gebouw. Aan de chocoladewafels en koffie bij mevrouw Bart. Examen doen in tekenen; dat je examenstukken hingen in de kantine, alsof je een echte Kunstenaar was. En dan: de school bezetten na het eindexamen.

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1978