Ontdek PLUS

Nancy Meijer

Kent 31 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nancy Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nancy Meijer heeft 9 klassenfoto's en kent 31 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Moest 1 dag in de week naar deze school omdat ik nog leerplichtig was.

  Moest 1 dag in de week naar deze school omdat ik nog leerplichtig was. Heb daar een cursus fotografie gedaan en ook nog kleding gemaakt als ik het mij goed herinner. De rest van de week werkte ik bij de VVM op kantoor.

  reformatorisch instituut vo..., 1976

  Ik heb heel even op deze school gezeten.

  Ik heb heel even op deze school gezeten. Ik vond het helemaal niks. Spijbelde meer dan dat ik op school was. Ben er met een maand of drie weer af gegaan en ben toen gaan werken. Ik kan me nog herinneren dat Trijn Mosterd bij mij in de klas zat maar verder heb ik weinig herinneringen aan deze tijd.

  sprengenborg, 1976

  Een hele leuke tijd gehad, op de fiets van Elspeet naar Uddel altijd met een groepje nooit alleen.

  Een hele leuke tijd gehad, op de fiets van Elspeet naar Uddel altijd met een groepje nooit alleen. In dezelfde klas zaten Ada van Asselt, Trijni Mosterd, Jeannet Pluim, Marry Pol, Lina Mouw, Jenny van de Kamp, Joke Hogendoorn, Hennie v.d. Hoek, Henriëtte Boeve, Gerry Schouten, Nelly Teunissen, Ria Vos, Gerard Gerritsen, Maas Hazeleger, Erik Schut, Aart Bloemendaal, Ap Schouten. Het schoolkamp in de 4e naar Duitsland met meneer Harmsen, Ben Kuiper, Klaas v.d. Veen, Ria Mulder en Eipie Koetsier. Tussen de middag naar Jan Snel om te flipperen, snoepjes kopen bij bakker Pol, de lessen van Kuhlemeijer, wat waren we daar bang voor in de eerste klas. Meneer Bakker van Duits, die een bijna een beroerte kreeg van ons. Anco van de Wielen, de gymleraar, meneer Dekker die nederlands gaf. De Bruin van aardrijkskunde. De eerste vriendjes, natuurlijk uit een hogere klas, in het fietsenhok stiekem cigaretten roken. Toen zag ik het niet zo maar achteraf een geweldige tijd.

  Koningin Julianaschool, 1972