Nadine Pinxter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nadine Pinxter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nadine Pinxter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier studeer ik nog steeds orthopedagogiek, vierde jaar.

  Hier studeer ik nog steeds orthopedagogiek, vierde jaar. Ik heb net mijn stage afgerond en moet nu nog aan mijn scriptie en die verschrikkelijke statistiek! Het eind is helaas nog niet in zicht!

  Vrije Universiteit Amsterdam, 2000

  Ook hier heb ik een supergave tijd gehad!Zou zo weer terug willen! Het heerlijke zingen tijdens repetities van het koor, de hutten die we mochten bouwen,de altijd gezellige PGO-uren in de werkkamertjes waar heel vaak andere dingen gebeurde.

  Ook hier heb ik een supergave tijd gehad!Zou zo weer terug willen! Het heerlijke zingen tijdens repetities van het koor, de hutten die we mochten bouwen,de altijd gezellige PGO-uren in de werkkamertjes waar heel vaak andere dingen gebeurde.., de supergezellige reis naar Brugge, Gent en Antwerpen en de vele andere excursies, het doen van je boekenmondeling bij John Verhallen, zelf zo vol van die boeken dat je alleen maar hoefde te hummen. De modeshow, het eindstuk voor drama; de boot van meneer Noot, Remko dus!, de meestal erg leuke gymlessen bij Harry waarin ik eindelijk eens over die bok durfde, de lekkere tosti's bij Bep en nog veel meer. Teveel om op te noemen. Vanaf het begin af aan waren we met een hele leuke groep, later vielen er een aantal weg en werden we de four blondes genoemd. Het introductiekamp op de Drunense heide werd totaal verregend maar ik legde die eerste dag contact met Erna en die vriendschap zal nog heel lang voortduren. Ook Helma, Floor en Edwin zie ik nog steeds regelmatig en Eva die eerder de IPABO verliet is onlangs in een hele mooie jurk getrouwd. IPABO bedankt en natuurlijk ook al die gezellige mensen!

  Hogeschool IPabo Amsterdam ..., 1996

  Geweldige tijd gehad daar! Erg veel keet getrapt; veel feestjes, verschillende vriendjes, de grote reis naar Londen,strafwerk van Mevr.

  Geweldige tijd gehad daar! Erg veel keet getrapt; veel feestjes, verschillende vriendjes, de grote reis naar Londen,strafwerk van Mevr. van der Groep(bleh)en vele leuke leerkrachten zoals Mevr. Groot, Dhr. Bogaarts, Dhr. Mollee en Mevr. van der Weerd, helaas overleden. Laatst was ik er tijdens een Open dag met mijn eigen groep- acht leerlingen en ook deze waren razend enthousiast, Oosthuizen zal dit jaar dan ook ruim vertegenwoordigd worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel weer eens voor een paar dagen terug zou willen maar dan met salaris. Tijdens deze open dag kwam ik ook Letty van der Wal tegen, inmiddels lerares Nederlands, erg leuk!

  Atlas College, locatie O.S...., 1991

  ?