Ontdek PLUS

Monique Nooijen

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Nooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Nooijen heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen heette de school Ds van Haeringeschool.

  Toen heette de school Ds van Haeringeschool. Op de kleuterschool gekomen bij juf Kannegieter. Oudere juf met lang grijs haar in een knotje. Verder nog bij een juf gezeten waarvan ik haar naam niet meer weet, zij is toen verhuist naar, ik dacht, griekenland omdat zij ging trouwen met een Griek. We hebben toen allemaal onze handen op een groot laken gezet voor haar als herinnering. Bij juf Sinke gezeten en toen bij meester van der Pot. In de derde klas verkering gehad met Danny de Jong. In 1981 gingen we verhuizen naar Capelle, dus ben ik van school gegaan.

  De Akker, 1977

  Kan me nog een aantal klasgenootjes herrinneren zoals, Mariska van Vliet, Linda van Vliet, Corrina, Linda, Hedwig, Esmeralda e.

  Kan me nog een aantal klasgenootjes herrinneren zoals, Mariska van Vliet, Linda van Vliet, Corrina, Linda, Hedwig, Esmeralda e.a. Mocht na het examen niet meer verder vanwege een allergie. Nederlands van Theo, Praktijk van Akkie Jongkind en Huibertje. Deze drie zijn nu trouwens mijn collega's geweest. Ik ben van 1997 tot 2006 werkzaam geweest op het Albeda College....

  Kappersschool Christelijk C..., 1989

  Ik ben in de derde klas hier op school gekomen.

  Ik ben in de derde klas hier op school gekomen. De school bestond nog niet zo lang en er zaten nog niet zoveel leerlingen op. In de derde was ik het eerste en enige meisje.Therry en Rogier kan ik mij nog herinneren. We zaten met twee klassen in één lokaal.Later kwamen er meerdere meiden bij Zoals Monique Intven, zij woonde op de Aida, Manuela Vink, Zij had een broer en die heet John Vos, ze had nog een kleiner broertje en ze woonde op de Rigoletto,met haar broer John heb ik nog een tijd verkering gehad. Monique had toen verkering met Duncan, zaten in de klas bij meester Henk,Arjan zat ook bij ons in de klas, verder weet ik het eigenlijk niet meer zo goed, het is alweer zolang geleden.

  De Piramide, 1981