Ontdek PLUS

monique eijkenboom

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique eijkenboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monique eijkenboom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kwam in de 2e klas op deze school bij juffrouw koot (ze trouwde later met meneer monde, klas 6).

  kwam in de 2e klas op deze school bij juffrouw koot (ze trouwde later met meneer monde, klas 6). 3 noodlocaties bezocht voordat we de definitieve locatie aan de bazuinlaan betrokken. beste vriendinnen waren marga ruiter en eugenie pijpers. andere klasgenoten waren gabriela vd sanden, patricia sanda, evelien vd broek, monica robers, karin rommers, astrid lancee, tom the, jeffrey...., rob kreeft, peter?rood, marja sinjorgo (mooie groene lakschoenen die ook graag wilde maar niet kreeg), brigitte vd veer (lang blond haar),.... leuke tijd gehad. 4 van mijn 5 broers en zusjes zaten ook op deze school.

  Sint Franciscusschool, 1965

  Hele leuke tijd gehad met o.

  Hele leuke tijd gehad met o.a Eugenie Pijpers (Eus), Patricia Sanda (Pat), Laura Verhoeven, Maud Schreuder Henny Velthuijsen. Niet te vergeten mijn eerste vriendje Ton Brabander. Een een later vriendje Hans van Leeuwen. Ben de meesten uit het oog verloren. In het ziekenhuis in Delft ben ik Maud Schreuder en Bernadette Schraver weer tegen gekomen.

  Benedictus mavo, 1971

  van de MAVO gekomen.

  van de MAVO gekomen. Samen met Maud Schreuder. We kwamen niet in dezelfde klas. Veel gelachen in de 4e met Peter van Leeuwen en Sjaak Storm (die verliefd was op mijn vriendin Jol (Jolanda Blom). Met Jol een geweldige tijd gehad. Zij wat toendertijd erg verliefd op Eugene van Lieshout, wat de hele school mocht weten. Jol zie ik nog wel eens omdat mijn zus en haar broer met elkaar getrouwd zijn. Van Rob de Rooij mocht ik eens op zijn brommer (Puch of Tomos) rijden wat helaas niet goed ging. Wel eens ingereden op een hele berg fietsen omdat ik de rem niet kon vinden. Hoewel dat bijna nergens schijnt voor te komen had ik een geweldig leuke leraar duits (Haaster). De feesten op het LMC vond ik altijd geweldig.

  Interconfessioneel Makeblij..., 1975