Ontdek PLUS

Monique C.M. Went

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique C.M. Went en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique C.M. Went heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke klas met Carlien van Soest, Cora Hartog, Conny Ruiter, Jolanda Hageman, Lisette Ory, Astrid Zijm, Nicole Warners, hele leuke, wel erg brede studie, saai gebouw in een troosteloze omgeving.

  Hele leuke klas met Carlien van Soest, Cora Hartog, Conny Ruiter, Jolanda Hageman, Lisette Ory, Astrid Zijm, Nicole Warners, hele leuke, wel erg brede studie, saai gebouw in een troosteloze omgeving. Na 2 jaar gestopt en teruggegaan naar het Westen!

  HBO Jeugdwelzijnswerk, 1981

  Zr.

  Zr. Bernhildes was de 'baas'. Er ging een juffrouw trouwen, mochten we allemaal mee naar de 'Boni'was juffrouw Scholtes volgens mij. Als je naar de wc moest, kreeg je een jongens of meisjesketting mee, die hingen aan een haakje en als die van het haakje af was, moest je wachten, op deze manier waarschijnlijk geen gedonder in de gang! Verder een mooie watertafel, een zandbank en een poppenhoek.

  Klimop Kleuterschool, 1967

  Van de meesters en juffen herinner ik me nog: Scholtes, Sleven, van Rijn, van Riet, de Smet, Zeeman, Buskes, van der Togt,van Munster, was ook nog een 'meneer'met blond haar en een klein baardje, wie oh wie weet zijn naam nog?? Wat verder nog: De keuri

  Van de meesters en juffen herinner ik me nog: Scholtes, Sleven, van Rijn, van Riet, de Smet, Zeeman, Buskes, van der Togt,van Munster, was ook nog een 'meneer'met blond haar en een klein baardje, wie oh wie weet zijn naam nog?? Wat verder nog: De keurige 'rijtjes' bij het binnengaan van de wel heel mooie oude school en natuurlijk de keiharde schoolbel. Het spelen op het schoolplein naast de Boni, waar we dan stil moesten zijn als er een ineens een rouwstoet langskwam! En niet te vergeten natuurlijk, de veel te warme schoolmelk!

  Mariaschool, 1969