Ontdek PLUS

Monique Alofs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Alofs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Alofs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet de hele periode op de mulock houwerschool afgemaakt omdat we zijn verhuisd naar Vinkhuizen en daar heb ik nog op de Henriette Roland Holst school gezeten.

  Ik heb niet de hele periode op de mulock houwerschool afgemaakt omdat we zijn verhuisd naar Vinkhuizen en daar heb ik nog op de Henriette Roland Holst school gezeten. Na de 6 e klas ben ik naar de Cort van de Linde Mavo gegaan, maar een jaar, en daarna naar de Harm Jan Zondag mavo. Hier heb ik examen gedaan in Mavo 3 en toen zijn we verhuisd naar Dieren waar ik in Arnhem de opleiding kinder-en jeugdverzorging ben gaan volgen op Molebeke. Intussen werk ik na wat andere baantjes te hebben gehad en ook nog de z-verpleegkundige opleiding te hebben gedaan alweer 15 jaar op de Christoffelschool in Didam als klass-assistente . Het werken met verstandelijk gehandicapte kinderen vind ik erg leuk.

  Mulock Houwer, 1968

  In augustus 1980 ben ik met mijn familie verhuisd van Groningen naar Dieren en ben ik begonnen aan de opleiding kinder-en jeugdverzorging.

  In augustus 1980 ben ik met mijn familie verhuisd van Groningen naar Dieren en ben ik begonnen aan de opleiding kinder-en jeugdverzorging.Bij mij in de klas zaten o.a Ans Bouwman, Regina Melchers en Amanda Gijsberts Pauline Bartels, Renate ??, Marjo Heuveling Onze klasselerares was eerst Angelique (we zijn zelfs een keer bij haar thuis geweest) en in het laatste jaar was dat Ans Rouweler. Haar ben ik nog wel weer eens tegen gekomen, omdat ik intussen, na wat omzwervingen (o.a de z-opleiding gevolgd in Ermelo)alweer 14 jaar werk op de Christoffelschool in Didam.intussen woon ik ook al weer 14 jaar in Wehl, ben getrouwd met een lieve man, en heb een leuke hond. Helaas hebben wij zelf geen kinderen gekregen. Ik ben wel heel benieuwd hoe of het met de andere klasgenoten is gegaan en misschien kunnen we nu na 20 jaar een een reunie houden? ik ben benieuwd naar reacties.

  MHNO 'Molenbeke', 1980

  Ik was nog vrij jong, maar wij woonden in de Berkelstraat en 2 van onze buurjongens heetten Klaas en Douwe de Koe.

  Ik was nog vrij jong, maar wij woonden in de Berkelstraat en 2 van onze buurjongens heetten Klaas en Douwe de Koe

  Mulock Houwer, 1966