Ontdek PLUS

Mona Zitman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mona Zitman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mona Zitman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd gehad, op kamers in Amsterdam, stappen en dan de rest van de week brood met pindakaas want dan was het geld op.

  Geweldige tijd gehad, op kamers in Amsterdam, stappen en dan de rest van de week brood met pindakaas want dan was het geld op. Eindeloos ouwehoeren in de kantine, vrienden voor het leven gemaakt. Interrailen, Terschelling, eet- en cultuurclub.

  Grafische MTS, 1987

  De dieren op de speelplaats: cavia's, kippen konijnen, vogeltjes.

  De dieren op de speelplaats: cavia's, kippen konijnen, vogeltjes. De grote trap in het hoofdgebouw. De zusters met een pruik omdat ze zo lang een kap hadden gedragen (zuster Hendrika ?). De kinderen in de klas, Joyce waar ik veel mee optrok, Jacqueline, Francis, Karin, Diana, Mike, Richard, Servando, Hamid, zomaar wat namen. Leuke school en al heel modern in die tijd. Veel allochtone kinderen ook, was heel gewoon.

  Elisabeth Paulus-School, 1972

  Nog altijd bevriend met Mirjam Gras (al 25 jaar wat een trouwe honden zijn we toch…), zie en spreek Marjon van Schaik nog regelmatig.

  Nog altijd bevriend met Mirjam Gras (al 25 jaar wat een trouwe honden zijn we toch…), zie en spreek Marjon van Schaik nog regelmatig. Herinneringen: veel rondjes lopen om die hele grote school, in de pauze op de fiets naar het stadje, vergeten dat je op de fiets bent en lopend terug, en dan na school: waar is mijn fiets ? Veel leuke jongens maar te bleu om er werk van te maken, briefjes in de les schrijven met de vriendinnen Petra, Jelleke, Tineke, Edith, ska-muziek, ska-feestjes, glaasje draaien. In Bakkum in het huisje van Marjon, waar we ’s-nachts zo bang waren omdat het zo donker was met enge geluiden. De school was te groot, ik voelde mij daar niet echt thuis. Maar toch mooie herinneringen dankzij die hechte vriendenclub. Petra hebben we teruggevonden dankzij Schoolbank ! Jelleke heb ik nog wel eens gezien in Purmerend, evenals haar zus Boukje. Tineke ? Edith ?

  Rijks Scholen Gemeenschap (..., 1979