Ontdek PLUS

Mirjam Voorburg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirjam Voorburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mirjam Voorburg heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HBO-J De eerste jaren op de Eemlaan, toen nog Windesheim Academie, erg leuk, knus, gezellige contacten.

  HBO-J De eerste jaren op de Eemlaan, toen nog Windesheim Academie, erg leuk, knus, gezellige contacten. Karolien, Debby, Christine, Marian, Ineke en Ineke en nog veel meer... Zweten en discussies voor de methodiek evaluaties. Het laatste jaar op de Campus. Anders, maar het had ook wel iets. Docenten: voor mij natuurlijk Mariette als supervisor, stagedocent en docent spel (integer en zorgvuldig), Ton Zalm (joviaal en gezellig), Liet de Vries (zweverig maar achteraf dus heel spiritueel), Gerjo van Oenen die veel te fantiek van ons arts/medicijnenstudenten wilde maken, de inspirerende en creatieve docent beeldende vorming Sietze en last but not least Akke Bokslag, docent spel, wat een lieverd!

  windesheim academie, 1983

  Elke dinsdagavond en zaterdagochtend, twee jaar lang.

  Elke dinsdagavond en zaterdagochtend, twee jaar lang. Les gehad van Leo Steijn, die altijd te laat kwam met bijv. een minitramp in z'n kofferbak, Ton Koudijs die gedegen les kon geven, in een deuk hebben we gelegen toen we ritmisch gym moesten doen, dat gehuppel op de pianomuziek is niets voor turntrainers dan ging zelfs volksdansen ons nog beter af. Heel veel geleerd en sommigen uit deze groep zijn net zo verslaafd aan de gymnaestrada als ik, ik kom ze daar nog tegen. Helaas mag ik geen training meer geven vanwege bekkenklachten. Ik werkte in de C en E lijn. Ik heb de hoop op een voorzichtige start, ooit, met kleutertjes ofzo.

  Verenigingsleid(st)er Gymna..., 1982

  Ik studeerde Pedagogiek in Amsterdam maar volgde dit jaar keuzemodulen theoretische pedagogiek binnen het terrein van de sport- en bewegingspedagogiek.

  Ik studeerde Pedagogiek in Amsterdam maar volgde dit jaar keuzemodulen theoretische pedagogiek binnen het terrein van de sport- en bewegingspedagogiek. Met name de colleges van Albert Buisman staan me bij en onze discussies over fenomenologie versus leefwereldonderzoek binnen de empirisch-analytische traditie. Hij heeft mij ontzettend uitgedaagd om die wetenschapsdiscussie aan te gaan (zelfs later toen ik hem tegenkwam als gastspreker bij de NVWIG, waar ik destijds voorzitter was). Veel van geleerd!!!

  Universiteit van Utrecht Fa..., 1989